Gåsleverkampanjen.
Jag skriver upp när nästa demostration är här, alla som vill följa med får jätte jätte gärna! Alla behövs!
Kort info:
Foie Gras
Foie gras (direkt översatt från franskan till "fet lever") är ank- och gåslever från uppfödningar där djuren föds upp under extremt grymma förhållanden. Utöver det att ankorna och gässen hålls i en miljö som är helt onaturlig för vattenlevande djur så tvångsmatas de med så stora mängder mat att levern sväller upp till 10 gånger sin normala storlek.
Därför startar GBGDA en kampanj för att få de restauranger i Göteborg som serverar foie gras att sluta med det. Vi har gjort besök på flera restauranger i och informerat dem om djurplågeriet som ligger bakom produktionen och kommer att fortsätta med det arbetet.
faan va gött att dom tog bort det såpass fort. gud va glad jag blev i kroppen!
jag är på nästa gång. säg till när det är typ
jag vill också vara med!
gött att folk förstår och gör någonting åt det!
Härligt!
Så grymt härligt att se förändring!