MAT!
Ikväll skall jag försöka mig på att göra en Tofupaj! :)
meddelar om reslutatet senare.. eller imorgon.
Deg:
3 dl vetemjöl
125 g mjölkfritt margarin
2 - 3 msk kallt vatten
Fyllning:
300 g naturell tofu
250 g hackad spenat eller mangold
1 msk olivolja
4 - 5 msk tomatpuré
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk vatten
3 - 4 tomater
Salt
örtkryddor
Blanda ihop degen, tryck ut i pajformen och förgrädda i 10 minuter på 225°. Fräs vitlöken lätt i oljan och tillsätt tomatpuré, spenat och till sist smulad tofu. Låt puttra en stund och häll sedan blandningen i pajskalet. Garnera med tomatskivor och grädda i 225° i ca 20 minuter.
meddelar om reslutatet senare.. eller imorgon.
Deg:
3 dl vetemjöl
125 g mjölkfritt margarin
2 - 3 msk kallt vatten
Fyllning:
300 g naturell tofu
250 g hackad spenat eller mangold
1 msk olivolja
4 - 5 msk tomatpuré
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk vatten
3 - 4 tomater
Salt
örtkryddor
Blanda ihop degen, tryck ut i pajformen och förgrädda i 10 minuter på 225°. Fräs vitlöken lätt i oljan och tillsätt tomatpuré, spenat och till sist smulad tofu. Låt puttra en stund och häll sedan blandningen i pajskalet. Garnera med tomatskivor och grädda i 225° i ca 20 minuter.
Kommentarer
Postat av: Elea
margarin!? hmmmm..... =O
Trackback